Verkoopondersteuning makelaars

Verkoopondersteuning makelaars

Het verkopen van een nieuwbouwwoning is meer dan alleen de plaatsing op Funda. Nieuwbouw vergt aandacht van de ontwikkelaar, maar ook zeker voor de potentiële koper. Voor hem of haar is de aankoop van een nieuwbouwwoning namelijk een spannende en intensieve woonreis.

verkoopondersteuning makelaars

Met Lily Nieuwbouw en Advies is er aandacht voor het gehele proces. Daarbij doet Lily er alles aan om de makelaar te laten doen waar hij goed in is en dat is het verkopen van bestaande woningen. Lily pakt haar verantwoordelijkheid in de verkoop van een nieuwbouwproject en alles wat daarbij komt kijken en wil juist die makelaar ontzorgen. Door een professionele manier van de verkoop is Lily een aanvulling in de dienstverlening van het makelaarskantoor in plaats van de concurrent.

Het kopen van een nieuwbouwwoning waarvan mensen alleen nog maar een tekening hebben gezien vraagt nogal wat. Er kan immers geen deur geopend worden waardoor de verbeelding tot zich spreekt. Lily neemt klanten mee in de bouwkundige zaken zoals het ontwerp en de materiaalkeuzes. Ze brengt een plattegrond als het ware tot leven en laat mensen de woning virtueel beleven. Daarnaast is een goed advies over de juridische en financiële aspecten van belang om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt.

Voor de ontwikkelaar is het dus ook mogelijk om Lily in te schakelen voor het verkoopmanagement als de daadwerkelijke verkoopDe ontwikkelaar kan er vanuit gaan dat de beste koper gezocht wordt en niet de koper die zijn huis via de betreffende makelaar te koop aanbiedt of daar een hypotheek afsluit.

Het begint en eindigt niet bij de verkoop van nieuwbouw. Want vooral de voorbereiding hiervan en ook zeker de begeleiding na de koop is van groot belang. Lily kan ingezet worden bij het in de markt zetten van een project en na de verkoop kan zij de kopersbegeleiding voor haar rekening nemen. Juist dat zorgt voor een prettig proces voor de koper en heeft zowel de kopers als u, als ontwikkelaar, altijd  maar één contactpersoon heeft. U kunt vol vertrouwen van een goed verkoopproces uitgaan.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met Lily!
“Thuis is het plekje waar de liefde woont”